”Jag chansar vilt”

Micke Nybrink bjuder på dagens säkra, drag och avslag

TRAV

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

5 Alvena Pampas (V64-3) är en topphäst som har årsdebuten undanstökad. Han var för övrigt mycket bra då och vann efter en blytung resa. Det här vinner han från dödens.

Jag chansar vilt i V64-5 och singlar 10 Tarpoon Bris. Han var vass efter vila senast och kan speeda ner allt med lite klaff.

DAGENS DRAG

10 Min Narkissos (V64-1) är ett hett segerbud om han får spara speeden den här gången. Det fick han inte senast.

13 Parakean (V64-2) är vindsnabb och blir allt bättre i sin nya regi. Skräller?

15 Greta Töll (V64-4) var positiv i comebacken och kan snabbstarta från tillägg. Blir livsfarlig då.

DAGENS AVSLAG

9 Robin K. (V65-5) skulle egentligen vara en spik. Men jag tycker inte att Kolgjinis flygmaskin varit som bäst på slutet och som stor favorit är han inte intressant från bakspår. Jag spelar emot.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

5 Alvena Pampas (V64-3) har årsdebuten överstökad då han vann enkelt från ledningen. Visade under fjolåret prov på väldigt hög kapacitet och nu luktar det spets och slut.

2 Alu’s First Line (V64-6) var tapper i ledningen senast. Kommer från ett formstall och ses med bra segerchans.

DAGENS DRAG

9 Joel Cortina (V64-1) blev fast med massor av krafter sparade senast och såg jättefin ut. Kommer vara ännu bättre med senaste loppet i kroppen. Lutfi Kolgjini är mycket nöjd med sin häst. Med högt tempo på loppet fäller åttaåringen många över upploppet – kanske alla.

DAGENS AVSLAG

11 Carmel (V64-1) är en av fältets bästa hästar men han återkommer efter lång vila och ska köras snällt. Per Lennartsson kommer smyga med i det längsta och han behöver tur för att vinna. Inget tidigt streck för mig.

ARTIKELN HANDLAR OM