Hästarna som kan göra dig till miljonär

Foto: ALN
Lingesbo Chippen, You To Gordeus och Dance Joss.
TRAV

Jackpott på V64 i kväll med elva miljoner till en ensam vinnare.

Trav365:s Patrik Fernlund har granskat startlistorna och ger dig sina bästa miljondrag.

– Lingesbo Chippen är mycket intressant i V64-3, säger Fernlund

Förra veckans V64-omgång blev mycket enkel och det blev jackpott på fyra rätt. Det innebär att en ensam vinnare kan plocka hem elva miljoner i kväll. Trav365:s Patrik Fernlund bjuder här på sina bästa miljondrag till kvällens omgång.

4 You To Gordeus och 6 Q.C.Karsk (V64-2)

Kommentar: Båda de nämnda hästarna är otroligt bortglömda och sju procent på You To Gordeus är rena skämtet. Hästen har visat jättebra form och senast var han hårt spelad på V75. Nu möter han betydligt lättare motstånd och skulle han få en hyfsad position från start blir han giftig till slut. 6 Q.C.Karsk har toppform och var nära att vinna senast. Får troligtvis rygg på ledaren här och med lucka går ingen säker.

10 Lingesbo Chippen (V64-3)

Kommentar: Är en rätt bra fyraåring som möter lämpligt motstånd denna gång. Erik Adielsson är en mästare i sulkyn och skulle han hitta de rätta ryggarna under slutvarvet fäller hans häst många över upploppet. Värd att passa.

11 Dance Joss (V64-4)

Kommentar: Är en bra häst i grunden som verkar ha funnit form igen. Gick rätt så bra senast efter galopp och har tidigare visat fina fartresurser. Har ett bra smygläge här och löser det sig för Claes Sjöströms häst är han inte ofarlig. Är i skrivande stund streckad på tre procent av de inlämnade kupongerna vilket är för lite.