Gert Fylking och Robert Aschberg kör travlopp

TRAV

Bollnästravet samlar in pengar till Mustaschkampen.

Tävlingarna den 6 maj går i Mustaschkampens anda då Robert Aschberg och Gert Fylking gästar banan.

Profilerna ska köra ett ponnylopp där vinnaren får 125 000 kronor att skänka till kampanjen.

Foto: Cancerfonden
Robert Aschberg och Gert Fylking kommer torsdagen den 6 maj till Bollnästravet.

Den första maj börjar Cancerfondens Mustachkamp. Kampanjen kommer att pågå i en månad för att samla in pengar till till fortsatt forskning mot prostatacancer.

Utmanas i travlopp

I tv-programmet "Ystad-Haparanda" , som visas i TV8, kommer tittarna att kunna följa Robert Aschberg och Gert Fylking som liftar från Haparanda till Ystad för att samla in pengar till Mustaschkampen. Nytt för i år är att duon utmanas av programledarna Musse Hasselvall och Andreas Halldén om att samla in mest pengar.

Den 6 maj stannar Aschberg och Fylking till på Bollnästravet vid deras travtävlingar. De två lagen, Aschberg och Gert Fylking, och Musse Hasselvall och Andreas Halldén, kommer att mötas i ett ponnylopp där laget som vinner får 125 000 kronor att skänka till Mustaschkampen Ystad-Haparanda . Förloraren får skänka 75 000 kronor. Pengarna kommer från ATG, ATG:s kunder och samarbetspartners.

Se loppet på tv

Även Järvsöfaks och Jan-Olov Persson besöker banan. Dessutom kommer kuskarna Berndt Lindstedt och Kjell Brandt, som båda har behandlats mot prostatacancer, att finnas på plats.

Tio kronor av entréavgiften och all dricks under travdagen kommer att skänkas till kampanjen.

För dig som inte kan besöka Bollnästravet kan du se ponnyloppet klockan 19.00 den 9 maj i programmet ”Ystad-Haparanda” på TV8.