– Är en dröm att starta i Elitloppet

TRAV

Solvallas chef Tore Fyrand är intresserad av att få med Quarcio du Chene i Elitloppet.

Ett lopp som hästens delägare, Tony Mårtensson, drömmer om att vinna.

– Det är otroligt smickrande, som hästägare är det en stor dröm att starta i Elitloppet.

Tony Mårtensson.

Solvallas chef Tore Fyrand berättade för Trav365 under måndagen att han är mycket intresserad av att få med Quarcio du Chene i Elitloppet. Fyrand tycker att Gooparnas häst visat hög kapacitet och att han skulle vara en joker i årets Elitlopp.

Quarcio du Chene delägs av hockeyspelarna Tony Mårtensson, Per-Johan Axelsson och Kristian Huselius som samtliga har ett stort travintresse.

Drömmen: Vinna Elitloppet

Landslagsstjärnan Tony Mårtensson har under flera år ägt travhästar och hans stora dröm är att vinna Elitloppet. En dröm som i år kan gå i uppfyllelse.

– Jag tror att planen är att han ska ut i ett lopp i Finland över 1 640 meter nu så det blir ett litet test. Han har inte visat något i Sverige på ett bra tag så det är dags att han visar något i Finland i nästa start, säger Tony Mårtensson.

Vill du se din häst i Elitloppet i år?

– Björn och Olle vet bäst om hästen är redo. Men som hästägare är det en dröm att ha en häst i Elitloppet. Hästen har visat sig vara helt fantastiskt bra i bland och han gjorde några riktigt bra lopp i Frankrike. Han hade inte gjort bort sig i Prix'd Amerique och det är en häst med fruktansvärt hög kapacitet, säger Tony Mårtensson till Trav365.