Butiken: Vet inte vem vinnaren är

TRAV

Spelaren i Karlstad satsade 252 kronor och vann 1,8 miljoner.

Nu väntar butiken på att vinnaren ska ge sig till känna.

– Vi har våra stamkunder, men de skulle ha sagt till på en gång om de hade vunnit, säger Emelie Haglund på Pressbyrån i Karlstad.

De senaste V64-omgångarna på Solvalla har varit favoritbetonade, men under onsdagen smällde det till rejält. Kusken Daniel Olsson slog till med superskrällen First Fabery till 123 gånger pengarna.

I och med Olssons skräll försvann flera kuponger och efter Per Lennartssons seger med Ibiza Broline i V64-6 återstod enbart 14 system med sex rätt. Utdelningen blev 736 804 kronor.

Spelade V6

Ett av systemen var inlämnat på Pressbyrån i Karlstad. Kunden hade gjort ett system för 252 kronor och vann över 1,8 miljoner. Istället för att spela V64 valde han V6.

– Han gick för sex rätt och fick 2,5 gånger pengarna. Det var en normal-stort system och han chansade att han skulle få alla rätt och det gick bra, säger Roger Larsson, regionchef på ATG.

Emelie Haglund på Pressbyrån i Karlstad väntar på att vinnaren ska komma och hämta sin vinst.

– Jag har ingen aning om vem det är. Jag har funderat, men kan inte komma på vem det är. V64 är inte lika populärt som V75. Vi brukar ha 20-30 personer som spelar varje onsdag. Vi har våra stamkunder, men de skulle ha sagt till på en gång om de hade vunnit.