Utmana travprofilerna – i en golfturnering

TRAV

Nu har du chansen att möta travprofiler som Örjan Kihlström i en golfturnering.

I juli är det dags för andra upplagan av Hockeyligan Masters.

– Det här kommer bli sommarens hetaste golfturnering, säger Magnus Eriksson från Hockeyligan.

Foto: Travelit.se
Den 2 juli är det dags för Hockeyligan Masters. Flera kända travprofiler möts i en golfturnering. TV4-reportern Per Skoglund är en av deltagarna.

Efter fjolårets golfturnering Hockeyligan Masters – nu upprepas succén. Den 2 juli arrangerar travfansens Hockeyligan golfturneringen Hockeyligan Masters på Sundbyholms Golfbana i samband med E3-finalerna på Sundbyholmstravet.

Sveriges bästa ”travgolf-lag” ska koras och flera kända travprofiler är anmälda.

– Håkan ”Hockey” Eriksson är klar med ett lag. Örjan Kihlström kommer att spela i hans lag. Thomas Uhrberg har ett lag och Per Skoglund har ett lag, berättar Magnus Eriksson från Hockeyligan som arrangerar turneringen.

Vinner en resa

I fjol var 15 lag med och tävlade, i år siktar Hockeligan på 20 lag och ännu finns det platser kvar om du vill ha med ditt lag i turneringen.

– Det är fyra personer i varje lag. Vinnaren av hela turneringen får en golfweekend i Europa.

Efter tävlingen väntar middag och trav på Sundbyholmstravet. Under helgen kommer det arrangeras flera aktiviteter med travanknytning i Eskilstuna.

– Först kommer det vara Let´s Dance med travtränare på torsdagen. Det kommer att vara en panel med Jessica Almenäs. På fredagen är det golfturnering och sedan blir de trav både fredag och lördag, säger Magnus Eriksson.