Nybrink: Sen smäller det

Micke Nybrink och Patrik Fernlund bjuder på dagens säkra, drag och avslag

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

6 Somekindacatch (V64-1) borde leda från start till mål och är den sunda spiken i Lindsesbergsomgången. Hon glänste under Elitlopps­helgen då hon bombade till front och gled undan i opressad stil. Hästen är mycket bra, kusken likaså och motståndet är väl egentligen bara en felfri Growup?

DAGENS DRAG

2 Editio (V64-6) går jag rakt ut på, all in. Han avslutade vasst till lätt ­seger i ett billigt gäng senast och visade toppform. Nu får han smyga i ryggar och sen smäller det. Hoppas jag. 9 Yucca Boko (V64-3) ska passas tidigt. Hon blixtrade till i skymundan senast och har lopp i kroppen.

DAGENS AVSLAG

11 Necklace (V64-4) är en bra häst, men hon vill ha fin bana. Det är inte alls ­givet att Lindsberg bjuder på det. Potatisåker, brukar Kolgjini säga... Som favorit från tillägg känns hon given att gardera.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

4 Ibiza Broline (V64-3) är ett av landets bästa ston och senast var hon ruggig vid en lätt spets­seger. Öppnar snabbt ­bakom bilen och är hon ­lika bra som senast så förlorar hon inte det här loppet. En mycket vettig spik.

DAGENS DRAG

3 Lord Capar (V64-5) ser ut att vara ordentligt på gång och senast spurtade han bra från kön. Har mött stenhårt motstånd hela året och med en perfekt resa blir han farlig. 4 Mamiano (V64-2) är snabb ut och kan ge favoriten en hård match.

DAGENS AVSLAG

11 Necklace (V64-4) är en rätt så skaplig häst, men i kväll tror jag hon får svårt att plocka in 20 meters tillägg. Möter hästar som springer fort på startvolten och det förvånar mig om Stig H:s häst är först över linjen.