Inledde semestern – med miljonvinst

Foto: Kanal75/Montage
Till höger: Fredrik Persson och Chimall T.T. vinner V75-7 i Halmstad. Därmed blev Christoffer Ekelund med vänner nymiljonärer.
TRAV

I fredags gick elektrikern Christoffer Ekelund på semester.

I lördags kom semesterpengen.

Tillsammans med två kompisar vann han 2,3 miljoner kronor på V75.

Christoffer Eriksson arbetar som elektriker i Stockholm men bor på Gotland. I lördags var det hans tur att göra kompistrions V75-system och det blev full pott.

– Vi turas om att spela V75 och det var min tur helt enkelt. Vi har spelat ihop i ett par, tre månader och det här var första storvinsten.

Ekelund följde inte tävlingarna live utan tittade på kvällens sammandrag på TV4. Men när fem lopp var avklarade ringde telefonen.

– Då fick jag ett samtal av en av de andra killarna. Jag blev lite störd men när man får ett sådant besked gör det inget.

Klockren analys och en smula tur

Systemet, som lämnades in på ATG.se, kostade 600 kronor och delade ut 2 331 035 kronor. Spikarna Pinepower Rose och Mils You Love lade grunden.

– Pinepower Rose kändes som en säker spik. Den andra var jag lite mer osäker på men jag fick chansa lite, säger Ekelund, som även lyckades med konststycket att få med de tre stora överraskningarna som gjorde att utdelningen stack i höjden.

– Infatti November tog jag med för att det kändes som att det skulle bli körning mellan Commander Crowe och Garland Kronos. Då var det öppet för att någon skulle ta dem över upploppet och jag valde Infatti November. Propeller har jag sett tidigare och vet vad han går för se det var ett självklart val. Midnight La Marc var mer utfyllnad och slank med lite turligt.

Vad ska du göra för pengarna?

– Det här är fortfarande lite ofattbart men det är möjligt att jag lägger pengarna på en lägenhet. Sedan hittar vi säkert på något roligt för att fira. Eftersom vi bor på olika ställen har vi inte kunnat göra det än.

FAKTA

Det vinnande systemet:

V75-1: 1, 2, 4, 9.

V75-2: 7 Pinepower Rose.

V75-3: 2, 3, 6.

V75-4: 5 Mils You Love.

V75-5: 1, 3, 5, 11.

V75-6: 2, 3, 5, 6, 9.

V75-7: 2, 3, 5, 7, 9.

1 200 rader/600 kronor

Ola Johansson/Kanal75