Nybrink: Han har mosat allt

TRAV

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

5 One Too Many (V64-1) är en årgångstopp. Han har mosat allt i de tre senaste starterna och det är helt klart Maharajah light-känsla. Räkna med att han sänker packet igen. 4 Höwings Oh Titan (V64-4) har också tre ­raka segrar. Nurmos-hästen är en tanks som lär köra över dem igen. Spikas

DAGENS DRAG

2 V.N.Rasmus (V64-2) har sett mycket fin ut i de två senaste starterna och avslutat starkt. Han kan ge de andra en näsbränna.

11 Käbb’s Fighter (V64-5) är alltid underskattad av spelarna och det är helt fel. Toppbra senast – passas. I V64-6 vinner väl 1 Perfect Pilot?

DAGENS AVSLAG

4 Isabella Kemp (V64-3) är tidig favorit och det ­köper jag inte. Hon är startsnabb och kan vinna men är bara en i mängden i ett vidöppet lopp. Samma sak med 1 Cagliari i V64-5. Favorit i fara.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

Omgången i?kväll ser väldigt lätt ut på förhand. 5 One Too Many (V64-1) ser ut som en kanonhäst och har en straffspark. 4 Höwings Oh Titan (V64-4) har ­imponerat stort på sistone. Spets och slut. 1 Perfect Pilot (V64-6) spurtade strålande när han fick lucka senast. Dags för seger nu.

DAGENS DRAG

9 Longisland Icetea (V64-3) har svarat för flera ­riktigt fina insatser på ­sistone och segern senast kom inte som någon ­överraskning. Stoet äger en otroligt vass spurt och kan fälla allt igen, om Takter ger henne en vettig resa.

DAGENS AVSLAG

1 Cagliari (V64-5) vann ett billigt lopp senast och möter tuffare hästar nu. Är inte befogad som streck­favorit och jag tycker han bara är en av flera här. Jag streckar inte hästen tidigt på min kupong.