Nybrink: Är dagens bästa V75-vinnare

Se dagens bästa travspel.

TRAV

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Inget snack om att dagens största favorit på V75, 10 Never Again i V75-7 är dagens bästa vinnare. Han var en av de bästa fyraåringarna förra året och kommer att utvecklas till en topphäst. Bakspåret är negativt men han har bra ryggar i starten och plockar ner dem från utvändigt ledaren om så behövs.

DAGENS DRAG

Styrkan och löpskallen som 11 Rino Dox har visat vid sina segrar har verkligen gjort intryck på mig för även om det kanske vid flera tillfällen varit lite enklare emot än i dag är det just sättet han vunnit på som jag gillar. Om det inte strular för mycket från början kommer han definitivt att vara långt fram i V75-5,

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

10 Never Again (V75-7) krossade sprintermästaren You Bet Hornline från dödens senast och imponerade stort. Är en kommande storstjärna och trots bakspår i silverdivisionen så kliver den här klassige hästen runt dem som han vill.

DAGENS DRAG

9 Unix Brodde (V75-1) fick en jobbig inledning senast och var ursäktad. Har visat jättefin form innan dess och har ett intressant läge med rygg på två startsnabba hästar. Med en skön smygresa avslutar han vasst. Se även upp för 6 Oleander (V75-4) som har hög kapacitet och är snabb ut.

DAGENS AVSLAG

6 Operett Ribb (V75-2) var helt under isen senast då hon var tidigt slagen från ledningen och galopperade uppgivet. Var inte fräsch då och återkommer nu efter behandling och vila. Jag tvivlar på att hon bara går ut och vinner direkt på V75.

ARTIKELN HANDLAR OM