Premiär i dag: Nya Lunchtravet Direkt

Så blir den nya lunchsändningen – sänds för första gången i dag

Foto: Kanal 75
Patric Skoglund och Micke Nybrink leder det första programmet av ”Lunchtravet Direkt”.
TRAV

I dag är det premiär för nya lunchsändningen ”Lunchtravet Direkt".

Tittarna bjuds på 1,5 timmes trav med gäster, intervjuer från banan och direktsändningen av V4-loppen.

– I dag har vi travtränaren Jörgen Westholm som gäst i studion, berättar Per Carlsson på Kanal 75 som producerar programmet.

Nu är det slut på Dagens Rätt i TV4. Från och med i dag blir det lunchsändningar i TV4 Sport med det nya programmet ”Lunchtravet Direkt”. Hela V4-omgången direktsänds både på vardagar klockan 12.00–13.30 och helgdagar klockan 12.30–14.00.

I det första programmet är det Anton Lundqvist som är reporter på plats på Bodens travbana och Micke Nybrink och Patric Skoglund sänder från studion.

– Nybrink och Skoglund kommer att göra ett program i ombudskanalen ATG Live klockan 10.30. Klockan 11.45 kommer det en direktrapport från banan med Anton, han bjuder på senaste nytt. Klockan 12.00 börjar programmet i TV4 Sport och sänds samtidigt som sändningen i ATG Live. Det blir en V4-genomgång, loppen visas, intervjuer från banan och i slutet av programmet blir det uppsnack inför kvällens V65, säger Per Carlsson.

Premiärprogrammet gästas av travtränaren Jörgen Westholm.

– Han kommer att prata om det nya året, Frankrike och sina chanser i kväll. Han ska tydligen ha några bra chanser på V65.

ARTIKELN HANDLAR OM