Här är hästen som spelarna har missat

TRAV

Brukar du missa video-vinnarna?

Här får du varje vecka koll på hetaste hästarna inför V64 och V75 som gjort bra lopp – utan att vinna.

– Matrix Reloaded såg fin ut från ledningen senast, jag tror att han vinner på onsdag igen, säger Trav365:s Patrik Fernlund.

Trav365:s videovinnare får du två dagar i veckan, tisdagar inför V64 och torsdagar inför V75. Vi granskar lopparkivet och skaffar oss koll på hästarna som presterat kanonlopp men som trots det blir bortglömda.

”Bortglömd – trots segern”

På onsdag, när Solvalla kör V64-tävlingar, har Trav365:s Patrik Fernlund hittat en intressant vinnare som tänt till som åttaåring igen sedan han kom till Hans-Owe Sundberg. Hästen det handlar om är Matrix Reloaded som startar från spår tio i V64-1.

– Jag har följt Matrix Reloaded ett tag nu och segern senast var rättvis. Han har gång på gång spurtat riktigt bra till slut och avslutningen på Axevalla för tre starter sedan var av bästa märke. Senast kom han snabbt till ledningen och kunde via en snabb avslutning (under 10 sista 500) hålla undan till en knapp men säker seger. Jag tyckte att han visade bra inställning senast och kämpade hela upploppet ner och känslan är att han har en del kvar att uträtta på banan trots sin relativt höga ålder. 1 Mils You Love och 6 Mr Jef Fior är tuffa utmanare men då Mils You Love har tveksam form och Mr Jef Fior riskerar ett tungt lopp kan min skrällvinnare komma in i matchen. Trots segern senast blir Matrix Reloaded bortglömd, vilket är märkligt, säger Patrik Fernlund.

Så här säger tränaren till hästen, Hans-Owe Sundberg, till Travronden.

”Matrix Reloaded har gått bra hela tiden för mig och det var roligt att han fick vinna senast. Han försvarade sig tappert i spets då och känns väldigt fräsch och fin efteråt. Det blir inga ändringar och gammal som han är mår han bäst av att lurpassa där bak och spurta till slut”, säger Hans-Owe Sundberg.