”Såg ruskigt fin ut”

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

4 One too Many (V64-3) kan vara årets Kriterievinnare. Hultmans treåring påminner inte så lite om självaste ­Maharajah. Senast vann han med (typ) vilopuls. Jag spikar igen. 11 Astrid Wibb (V64-5) är en högrest och pampig dam som tål att göra grovjobbet själv. Flyter bara travet så är det bra chans.

DAGENS DRAG

7 Jarl Sherona (V64-1) är jag inne på att ta på utmattning. Han kom bort helt senast på V75 men med tur på vägen nu i stället kan det smälla. 11 Outlaw Merci (V64-2) såg ruskigt fin ut efter galoppen senast. 13 Klara (V64-4) har visslat förbi vid segrarna och blir livsfarlig med sparad speed.

DAGENS AVSLAG

1 Mils You Love (V64-1) var aningen seg på V75

i Örebro senast och jag anar formtapp. Han fick en perfekt resa i andra ytter men hängde mest bara med över upploppet. En favorit i fara.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

4 One too Many (V64-3) är en mycket lovande häst som lekte hem segern ­senast. Motståndet känns inte skrämmande och det här är en toppchans. Chansspikar även 11 Astrid Wibb (V64-5) som ser ut som en flygmaskin. Den dagen de

DAGENS DRAG

10 Matrix Reloaded (V64-1) har hittat nya ­växlar och var fin senast. Tar andra raka? 9 Bel­grado (V64-2) har bra kunnande och kan vara en jätteskräll. 9 Rouge (V64-6) såg mycket fin ut senast, har chans trots tuffare motstånd.

DAGENS AVSLAG

1 Mils You Love (V64-1) är klar favorit men jag ­tycker att det rätta draget saknats i honom på sistone. Formen är ett frågetecken och jag tror att 6 Mr Jef Fior och 10 Matrix Reloaded blir för svåra i kväll.

ARTIKELN HANDLAR OM