Anonym miljardär vann 12 miljoner

Foto: SUVAD MRKONJIC/KANAL75
Mannen på bilden har inget med artikeln att göra.
TRAV

Två travspelare vann över tio miljoner kronor var på V75 för en månad sedan.

En av vinnarna är miljardär och en av Sveriges rikaste män, enligt uppgift till Trav365.

– Han är en otroligt duktig tippare och har en enorm travkunskap, säger en källa.

Solvallas V75-omgång den sjunde augusti i år blev mycket svårlöst och skrällarna avlöste varandra. Efter att 17-oddsaren Youpie och Per Lennartsson vann den sista avdelningen återstod enbart två rätta system med sju rätt.

Utdelningen: Tio miljoner kronor.

Ingen av vinnarna har gett sig till känna och det är bara ett fåtal personer i landet som vet vilka som tagit hem jättevinsterna. Men enligt flera av varandra oberoende källor är en av vinnarna en känd miljardär som tidigare vunnit stora pengar på trav.

Det vinnande systemet kostade enligt uppskattningar över 10 000 kronor att lämna in. Systemet gav en sjua, 44 sexor och 740 femmor på V75, vilket betalade 12,7 miljoner kronor.

Mannen hade lämnat in sitt system på Magnus Spel och Tobak i Karlstad men butiken vill inte avslöja något.

– Jag vet inte vem det är. Det har jag ingen aning om, säger Ulf Magnusson.

Spikar Kolgjini

På lördag avgörs V75 på Jägersros travbana i Malmö och miljonbutiken Magnus Spel och Tobak har hittat två bra spikar och ett drag som ska fixa miljonerna.

– Jag tror att Ludde tar revansch med Raja Mirchi (V75-6). Kolgjini borde även vinna med Lavec Kronos (V75-3). Sen vill jag varna för Premier League (V75-7) som visat bra form på slutet. Han har ett bra läge och är bortglömd.