Hibbs om kritiken: De förstår inte min ironi

TRAV

Hon har blivit kritiserad, sågad och utdömd.

Nu talar Anna Hibbs ut efter dokusåpan ”Stureplan-Solvalla”.

– Min ironi kom väl inte riktigt fram alla gånger, säger Stureplansprofilen.

Igår visade Trav365 det sista avsnittet av den omtalade dokusåpan ”Solvalla-Stureplan”. En del har älskat programmet men de flesta har varit skeptiska till Anna Hibbs och dokusåpan. Flera travtränare har kritiserat Hibbs och Trav365:s läsare har inte varit sena med att döma ut Stureplansprofilen.

Nu talar Anna Hibbs ut om programmet som fått hela trav-Sverige att på något sätt reagera.

Vilka reaktioner har du fått på programmet?

– Både positiva och negativa. Aftonbladet presenterade ju en undersökning där rubriken blev "Läsarnas dom; Hibbs du är usel!" Haha! Ja, när det kommer till trav är jag nog rätt usel, så ni har rätt, säger Anna Hibbs.

Anna Hibbs driver en blogg på stureplan.se och hon menar att hennes läsare gett henne positiv respons på travprogrammet.

– De har varit positiva faktiskt. Tror de tycker det är kul att se mig i en annan miljö, och se att jag är oerhört djurkär.

Vad har vännerna sagt?

– De har väl inte tyckt själva produktionen varit så jättelyckad... De tyckte programmen var för korta, och gissade (rätt) att ganska mycket av det jag sagt klipptes bort. Min ironi kom väl inte riktigt fram alla gånger... Men ändå, att det seriöst finns människor där ute som inte fattar att jag drev? Även om de inte känner mig så kan de väl inte på allvar tro att jag menade allvar när jag pratade om att styla hästarna och att det viktiga var hur de såg ut på banan? Men jo, tydligen.

Kommer du besöka trav igen med kompisar?

– Det tror jag absolut! Ska bara hitta lite morötter att locka med först... Vin är ett bra första steg.

”Verkar inte uppskatta mig”

Efter programmet har Hibbs fått upp ögonen för travsporten. Men hon tror inte att det blir något mer jobb i trav-tv för hennes del.

– Det får du fråga trav-folket om, men de verkar ju inte direkt uppskatta mig, så chansen är kanske inte så stor, säger Anna Hibbs till Trav365.

ARTIKELN HANDLAR OM