– Räknar med en rejäl startrusning

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

12 Lucilu Hanover (V64-6) väljer jag att singelstrecka. Hon fick en ganska jobbig resa senast med snabba första 1?000 och höll bra som trea. Hon är som bäst när hon får lura i vassen och det kan hon göra från tillägg. Adielsson letar ryggar sista 700 och sen smäller det ute vid staketet.

DAGENS DRAG

Glöm inte 7 Jackpot Brodde i V64-1. Han är inte sämre än de andra men mycket mindre streckad. 6 Fighter Gull (V64-2) var toppfin när han vann från dödens näst senast och satt fast senast på Solvalla. Dags nu? 6 Order by Mackie (V64-3) skryter stallet om. Bra från dödens senast. Skrällbud.

DAGENS AVSLAG

Med all respekt för kanonen och kullettan 8 Tamla ­Celeber (V64-3) men

den här gången känns hon ­aningen sårbar. Från spår åtta ­bakom bilen körs hon kanske snällt med Oakskvalen i åtanke? Garderas.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

4 Update (V64-1) var med i en våldsam körning senast och det loppet är bara att glömma, det blev helt enkelt för tufft. Som det ser ut nu blir det led­ningen direkt och sedan lär ingen trycka upp tempot. En vettig spik att in­leda med.

DAGENS DRAG

1 Singing Matilda (V64-6) är bättre än formraden och har fin fart för klassen. Står inför en mycket intressant uppgift. 9 Global Man­hattan (V64-2) är en blivande kanon. Tar fjärde raka.

11 Marshland (V64-5) har topp­form till skillnad mot de mer betrodda.

DAGENS AVSLAG

7 Namibia (V64-4) har visserligen varit bra vid segrarna men möter nu ­betydligt tuffare motstånd. Hästen behöver ha det serverat för att vinna och jag ser inte henne som ett hett bud i det här loppet. Chansas bort

ARTIKELN HANDLAR OM