Vann på V75 – så sa tränarna

Hästarna vann på V75 – så sa tränarna om chanserna innan loppet

Foto: ALN
Peter Untersteiner trodde på Abano Suit och det visade sig vara rätt. Hästen vann till över sju gånger pengarna.
TRAV

De vann på V75 senast.

Men vad sa tränarna innan i tränarintervjuerna i Sportbladet?

Peter Untersteiner trodde att stallets Abano Suit kunde vinna.

Det visade sig att han hade rätt då hästen vann till över sju gånger pengarna.

Här är alla vinnarna på V75 på Jägersro och tränarnas kommentarer innan loppen:

V75-1

Vinnare: 10 Don’t Wear Pjs. Odds: 3,52

Så här sa tränaren:

10 Don’t Wear Pjs (Örjan Kihlström) hade jag trott på toppchans med från framspår, men nu är jag så erfaren att jag förstår att det blir betydligt tuffare från den här läget. Hästen är i alla fall i riktigt bra form och krigar om segern ändå om det löser sig på vägen, säger Roger ­Walmann.

V75-2

Vinnare: 3 Abano Suit . Odds: 7,79

Så här sa tränaren:

3 Abano Suit (Peter Untersteiner) gick bra i derbykvalet och avslutade 1.12,5 sista varvet. Båda mina hästar är på gång och Abano Suit visade senast att distansen inte är några problem. Jag tror att han kan vinna, säger Peter.

V75-3

Vinnare: 4 Rakas. Odds: 6,37

Så här sa tränaren:

4 Rakas (Per Lennartsson) håller toppform fortfarande och det fanns mycket sparat senast. Vi hade i alla fall varit tvåa om vi kommit loss. Vi siktar på ledningen och sedan släppa till Lavec Kronos. Vi ska inte säga vinst kanske, men bland de tre, säger Fredrik Lennartsson.

V75-4

Vinnare: 6 Conchita Exclusive. Odds: 11,41

Så här sa tränaren:

6 Conchita Exclusive (Stefan Söderkvist) var jag vid första anblicken besviken på senast, men hon hade dåliga bakhovar och var ursäktad. Hon var fruktansvärt fin i fredagsjobbet. Jag hoppas att vi ska få utdelning på V75 och hon avslutar alltid bra. Kort distans är önskedistansen. Barfota bak, säger Carl-Otto Göransson.

V75-5

Vinnare: 6 Aguila Blues. Odds:22,07 

Så här sa tränaren:

6 Aguila Blues (Niklas Lindblad) ­gjorde ett godkänt lopp senast från ett taskigt läge och kändes helt okej utan att vara fläckfri. Jag tror att det blir svårt att vinna, säger Niklas.

V75-6

Vinnare: 12 Formula One. Odds: 4,77 

Så här sa tränaren: 12 Formula One har egentligen bara gjort bra lopp hittills. Jobbigt läge och det svåraste motstånd han har mött någon gång, säger Stig H Johansson.

V75-7

Vinnare: 4 Premier League. Odds: 14,34 

Så här sa tränaren: 4 Premier League (Björn Goop) är jämn och gör alltid sitt i loppen. Han har ändå lite svårt att räcka på rikstoton så vi siktar på att tjäna fina pengar, säger Tom Berg i Olle Goops stall.

ARTIKELN HANDLAR OM