Ett år efter miljonerna – läsare vann 2,2 milj

Foto: MINIMEDIA
Trav365:s Patrik Fernlund bjöd på tips som gav miljoner till en läsare.
TRAV

För ett år sedan var Trav365:s livetjänst med och ordnade 2,2 miljoner till en av läsarna.

På lördag kan vi upprepa succén då Patrik Fernlund bjuder på värmningsvinnare.

– Klockan 14.00 kommer jag att leverera några vinnare i liverapporten, berättar Fernlund.

Det var vid V75-tävlingarna på Åby för nästan exakt ett år sedan som en av Trav365:s läsare blev miljonär tack vare vår liverapport.

Minut för minut

Varje travdag rapporterar våra medarbetare minut för minut och ger dig tips, värmningar och senaste nytt från banan. Genom att följa liven fick mannen tips som gjorde att han prickade in alla skrällar på V75 på Åby i fjol och blev 2,2 miljoner rikare.

– Strax innan V75 skulle starta så hade jag gjort ett system och var på väg att lämna in det, då såg jag på Sportbladets liverapport att det var en bra värmning på Access Tooma i V75-3 och då tog jag med den i stället för Chanel Håleryd i V75-2. Hade jag inte följt livetjänsten hade jag inte fått sju rätt, berättade vinnaren då.

Åkte på semester

Miljonvinnaren hade svårt att smälta vinsten och förstod inte riktigt att det var sant. För Trav365 berättade han vad han skulle göra för pengarna

– Jag ska snart åka på två veckors semester till Asien, det ska bli skönt att slappna av. Det har hänt väldigt mycket på sista tiden och jag behöver komma bort. Sedan har jag och min flickvän funderingar på att köpa ett hus och då kan pengarna komma väl till pass, sa han då.

Svår omgång

På lördag kan det vara dags att upprepa succén. Trav365:s Erik Pettersson rapporterar minut för minut från tävlingarna på Åby. Patrik Fernlund lovar att komma in under liverapporten och bjuda på någon värmningsvinnare och ett roligt speldrag.

– Det är en sjukt svår omgång och det är mycket svårt att hitta bra spikar. Det är stor chans till miljonutdelning i år igen. Jag har en känsla av att det kan skrälla i V75-mästarna, säger Patrik Fernlund.

Liverapporten på lördag börjar klockan 13.00.

ARTIKELN HANDLAR OM