Nybrink: Dags att spänna musklerna

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

4 Odd Fellow (V64-2) är en fin häst under utveckling. Han lekte sig till seger senast i ett billigt gäng. Nu är det dags att spänna musklerna på allvar. Spikas. 10 Cash Is Fun Zaz (V64-4) kan vara Sveriges starkaste fyraåring. Han galopperar lite väl ofta, men brukar vinna ändå.

DAGENS DRAG

7 Yewish Boko (V64-1) kördes snällt senast och såg opressad ut i målskjutsen. Dags nu? 2 Felix Use (V64-3) är faktiskt i sitt livs form. Senast kom han bort helt men gick fint i skymundan på V75. Korsdrag? 12 Exclusive Ås (V64-5) har visat underbar form på slutet och passas trots iskallt läge.

DAGENS AVSLAG

7 Ypsilon Boko (V64-2) är favorit, stor sådan, men det känns fel. Han är stark och ganska bra men ser inte ut som världens snabbaste, snarare en enpetare i 1.16-tempo. Funkar det nu? Det vete faen.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

1 Select Yankee (V64-6) är en av landets mest lovande hästar. Han har sett bländande ut på sistone och lyser av form. Återigen ser det ut som att han kommer till ledningen och där känns han mycket svårslagen.

3 Traveling Man (V64-1) kan leda hela vägen.

DAGENS DRAG

2 Quemos (V64-4) är en riktigt bra häst som har mycket pengar att tjäna framöver. Erik Adielsson som kusk känns intressant och han kan ge den klara favoriten en match. 11 Izara (V64-3) är ultraspeedig. Fäller troligtvis allt över upploppet.

DAGENS AVSLAG

7 Ypsilon Boko (V64-2) har inlett karriären lovande men jag köper inte att han ska vara klar favorit i kväll. Han är inte snabb från start och riskerar att få en tung resa. Det här loppet vinner 4 Odd Fellow eller 15 Elles W.Phedo.

ARTIKELN HANDLAR OM