Challe: Bädda för speedseger

Se dagens bästa travspel.

TRAV

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

V65-6, ser upplagd ut för Åke Svanstedts 1 Dreamalittledream, som trots att han inte startat på ett tag har en tilltalande uppgift framför sig. Han kan från sitt innerspår säkert ta ledningen eller så finns ju alltid möjligheteten till open stretch på Åby. Spets och slut är nog bästa scenariot ändå.

DAGENS DRAG

Det skiljde bra många meter mellan Bowling Inferno och 7 Cash Winning Wita när det återstod ett varv senast. Bowling Inferno anförde och Cash Winning Wita tog in lite hela vägen in mot mål. Smygresa i rygg på Bowling Inferno som sätter press utvändigt om Propeller kan bädda för speedseger i V65-2.

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

1 Dreamalittledream (V65-6) återkommer efter ett uppehåll men tränar riktigt starkt. Svanstedt är helnöjd med hästen och den här storvuxna damen är också riktigt bra. Är snabb ut och från innerspåret kan Åke välja taktik på open stretch-banan. Stenklar!

DAGENS DRAG

4 Main Kronos (V65-3) har ”Svanen” talat sig varm om en längre tid. Den kapable hästen hade bara gått tung sandbaneträning inför debuten och behövde en rejäl genomkörare. Han lär gå framåt ordentligt till den här starten och blir inte favorit vilket jag tackar för.

DAGENS AVSLAG

12 Celeber Sund (V65-4) är en skadedrabbad häst som var fin vid seger i comebacken senast. Jag vet att Björn Goop kör, att Kari Lähdekorpi tränar och att det är en bra häst. Men det är svårt att vinna från spår tolv på Åby.

ARTIKELN HANDLAR OM