Läsarna: Klart bästa hästarna

TRAV

Det räckte bara till en andraplats.

Men tv-tittare och Aftonbladets läsare hyllar ändå Maharajah efter loppet.

– Vilken häst Maharajah är! Skitsnygg styrning av Örjan!, skriver Shawnee.

Maharajah fick ett drömlopp. Ändå kunde han inte svara Ready Cash i sista sväng in på upploppet. Till slut blev det en andraplats. Så här är några av reaktionerna hos Trav365:s läsare:

”Blev imponerad av Maharajan måste jag säga, även om han blev slagen av en bättre häst... Troligtvis så ska det nog finnas lite till kapacitet att plocka fram till nästa säsong och då får han nog med lite flyt sin revanch... I alla fall om nästa års startfält blir lika svagt...”, skriver Efraem.

”Klart bästa hästarna i loppet, Ready Cash och Maharajah. Trodde Marre skulle tugga in honom till slut ändå, när han blev av med ledningen till Ready Cash. Men fransosen är oerhört stark också”, Sportgurun.

Sevendust:

”GRATTIS till en snygg andraplats!!!!!!!!! o till ett lopp som gav mig rysningar!!!”

Suddet:

”Att gå i ledningen i stenhårt tempo över 2700 meter och bli slagen med en halvlängd av franska monstret tycker jag är grymt bra sen att lindkvist jämt ska överdriva sitt prat om fransoserna är ju som vanligt han tror jämt att de svenska är mycket sämmre tycker maharaja är minst lika bra som fransosen såg hela loppet två demonhästar som gjorde kanonlopp bägge och var helt överlägsna.. ”

Trav365

ARTIKELN HANDLAR OM