Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 1 nr 1 Jodas Julia. I lördags var det tungt även om min idé och värmningvinnare i den första avdelningen Gills Abbe vann. Sedan började det strula på allvar när Excallibur blev överfallen i spets. I loppen därefter hann inte mina kanonideér Gigant Slugger och Operett Brick fram till ledaren/ledarinnan trots vassa spurter utan bägge slutade tvåa. Men det går inte att deppa utan det är bara att ta nya tag för i morgon vinner Growup på V64:an och då skall jag ta betalt. I kväll spelar jag med Jodas Julia. Hon gör comeback efter en tids vila och tävlande i Frankrike. Det ser jag som ett plus då hon "alltid" är bra efter vila. Läget är helt perfekt och Örjan i vagnen är inget minus.

Dagens drag:

Avd 5 nr 10 Brio. Han har mycket bättre form än rad och jag blir inte det minsta förvånad om han vinner i kväll. Som streckad på under tio procent är han för mig mycket streckvärd.

Dagens avslag:

Avd 3 nr 5 Venise Launcher. Hon är inte alls lika bra som sin resultatrad och dessutom är det stor galopprisk från femtespåret. Att hon skall vara dagens största favorit ser jag som ett rent skämt.

ARTIKELN HANDLAR OM