”Min spik har Sveriges snyggaste catchdriver”

Foto: Privat/Aln
Till vänster: Glamourmodellen Linni Meister. Till höger: Stjärnkusken Erik Adielsson.
TRAV

Hon är glamourmodellen som är förälskad i trav.

Linni Meister, 25, blev V75-mästare i Norge – nu bjuder hon Trav365:s läsare på sina drag till helgens jackpott-omgång.

– Spiken påminner om min man, säger hon.

25-åriga Linni Meister är en profilerad person i Norge inom modell och tv-branschen. Hon jobbar som modell och har en egen tv-serie. Linni har även varit med i norska Robinson och driver den mest lästa bloggen i grannlandet i väst. Hennes oväntade talang är dock trav. Hon deltog i en V75-tävling på trav24.no, och det slutade med succé. Meningen var att hon skulle tävla i kändismatchen, men när det skulle avgöras visade det sig att hon hade vunnit allt.

Bjuder på tips

Efter succén i hemlandet bjuder nu Linni Trav365:s läsare på V75-tips och analyser till helgens omgång på Mantorps travbana. Det ligger 52 miljoner kronor i potten, som en ensam vinnare, kan sopa hem på lördag eftermiddag. Ta hjälp av glamourmodellen i jakten på drömvinsten...

Se Linni Meisters tips och analyser här nedan.

FAKTA

Linni Meisters V75-tips och analyser – lopp för lopp

V75-1: Jag spikar 4 Staro Dixieland, han tränas av tidernas bästa tränare i hela världen, nämligen Stig H Johansson. Sveriges, utan tvekan, bästa och snyggaste kusk, Erik Adielsson. Ett bra spår på det också, detta blir seger.

V75-2: Här kommer spik nummer två. 6 King Of Kings, namnet påminner mig om min man, startnumret påminner om min man och Erik Adielsson är helt överlägsen i stayerlopp. Han vet vad som gäller och kör den kortaste vägen. Jag är lite bekymrad för andra spåret i volten, men det fixar Adielsson.

V75-3: Är det inte Gulddivision längre? Oavsett så tar jag alla elva startande här. Det är ett öppet lopp och jag är lite rädd för att favoriten 4 Aggas Dyring hamnar i dödens.

V75-4: 2,4,9. Jag chansar på att det håller.

V75-5: Detta är ett hopplöst lopp. Alla vet att vi damer är ostabila i humöret, så jag tar alla hästar. Må den vackraste damen vinna.

V75-6: Här kommer spik tre. 4 Steel Pepper. Han var överraskande bra efter paus senast och normalt så är han bättre nu, jag tror starkt på seger. Extra betryggande är att det är Stig H/Erik Adielsson igen.

V75-7: Spår åtta till trots, jag tar med Kapriol Face. Aldrig en V75-kupong utan Ludde Kolgjini, den mannen är till och med bättre än mig bakom en mikrofon. 13 Lalita Sas måste jag ju tro på, hon är ju norsk. Tar med 15 Justfixit från tillägg och 3 Aloe Vera, för det är bra för huden min

ARTIKELN HANDLAR OM