Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 4 nr 13 Ritano Freight. Han var finfin i debuten för Kari. Varför han galopperade senast vet jag inte, men han såg i alla fall mycket fin ut i värmningen innan loppet. Han är blixtrande snabb från start och jag blir inte förvånad om vasse Kenneth kör honom till spets tidigt. Hur som helst tror jag att han har toppchans.

Dagens drag:

Avd 3 nr 4 Montanda D.K. Han värmde lysande inför loppet senast. Då var det helt fel förutsättningar och motstånd. Det ser klart mer intressant ut i kväll och att han inte är streckad på mer än 10% är mycket spelvärt. Han kommer att vara en A-häst på mitt jokersystem i kväll.

Dagens avslag:

Avd 2 nr 2 Out Of Love. Loppet är vidöppet och varför hon skall vara klar favorit övergår mitt förstånd. Jag ser henne som omgången i särklass sämsta favorit och spelar på skräll i den andra avdelningen.

ARTIKELN HANDLAR OM