Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 2 nr 3 Art on Line. Han har varit mycket bra vid segrarna ochh borde bli mycket svårslagen i ett amatörlopp. Han är naturligtvis klar favorit vilket gör att mitt spelintresse för kvällen är ljummet.

Dagens drag:

Avd 1 nr 2 Bois de Pinede. Han har visat kanonform hela vintern. Har fått ett bra spår och skulle kanonerna Ågårds Ludde och Sammarco komma bort kan han skrälla. Att han är bara är streckad på 1 % i nuläget är helt galet.

Dagens avslag:

Avd 4 nr 5 Hubbub Jag har inte blivit det minsta imponerad av honom. Att distansen är lång är dessutom ett minus. Jag hoppas och tror att det skräller i den fjärde avdelningen.

ARTIKELN HANDLAR OM