Läsarna: Vore kul att se honom i Elitloppet

Trots förlusten – läsarna hyllar den svenska stjärnan

TRAV

Maharajah blev tvåa i söndagens storlopp Prix de France.

Nu hyllas hästen av Trav365:s läsare som vill se hästen i Elitloppet sista helgen i maj.

– Vore kul att se honom i Elitloppet, skriver Wil i Trav365:s liverapport.

Trav365:s läsare vill se Maharajah i Elitloppet.

Under söndagseftermiddagen möttes stjärnorna Ready Cash och Maharajah för andra gången inom loppet av två veckor. Den här gången avgjordes Prix de France på Vincennes bana i Frankrike.

Hård duell

Återigen blev det en tuff duell mellan hästarna och ännu en gång vann Ready Cash och Franck Nivard. Tvåa blev Maharajah och Örjan Kihlström.

Trav365:s Nils Larsson rapporterade minut för minut från loppet i vår liverapport och efter Maharajahs andraplats hyllades hästen av läsarna och flera vill se stjärnan i Elitloppet sista helgen i maj.

”Fantastisk prestation”

Läsaren Aahmen skriver:

– Fantastisk prestation igen av Marre. Tre starter på fyra veckor i Paris med resultaten 1 - 2 - 2 är helt sanslöst....Tredje gången gillt sista söndagen i maj kanske?

Till Elitloppet

Han får medhåll av läsaren Wil:

– Vore kul att få se honom i Eliloppet.

Här är några av reaktionerna efter loppet:

– Jag tror att Marre hade vunnit om inte 6:an bjöd Ready på rygg! Men Marre blir bättre och bättre snart tar han dem, skriver läsaren Stina.

– Ready Cash är bara bäst framförallt med lopp i ryggen på Maharajah. Det är dock inte fy skam att vara tvåa igen. Om ett år kan styrkeförhållandena vara omvända, skriver Janne.

– Återigen ett riktigt bra lopp av Maharajah, denna gången kändes det som Maharajah gjorde ett bättre lopp tycker jag ändå, skriver Jacob.

– Ojojoj, två ruggiga prestationer. Även Lana del Rio är tillbaka på allvar. Han var ju tom bättre än Lisa America som unghäst, men fick sedan lite skadeproblem, skriver Jeppe.

ARTIKELN HANDLAR OM