Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 6 nr 4 Mockasin. Kvällens omgång ser på förhand mycket trist ut och jag är övertygad om att det blir låg utdelning. Den allra bästa favoriten är i mina ögon Mockasin. Han såg lysande ut senast och det finns inget som talar för att hans skall vara sämre i kväll.

Dagens drag:

Avd 3 nr 9 Vikens Pandora. Hon har fina fartresurser och blir det fart på loppet tror jag att hon fäller många/alla till slut. Att hon är streckad på under 20% gör att jag ser henne som kvällens roligaste idé.

Dagens avslag:

Avd 5 nr 10 Elfsborg Palema. Han är i mina ögon klart överskattad och jag har ingen som helst feeling för honom i kväll som klar favorit.