Bonden vann 2,4 milj – bjuder på miljontips

Foto: Kanal75, ALN
TRAV

I lördags vann han 2,4 miljoner kronor på V75 – tack vare sina kossor.

Den före detta mjölkbonden har tidigare vunnit 1,1 miljoner på samma sätt.

Han gör sina system utifrån medlemsnumret för mjölkleveranser.

Nu bjuder han läsarna på sitt unika tillvägagångssätt – och hoppas vinna nya miljoner i lördagens V75-omgång.

Mannen, som är från Hälsingland och i 50-årsåldern, vill vara anonym men berättar hur han blev miljonär för andra gången på V75. Tillsammans med sin familj var han på plats och följde tävlingarna på Hagmyren.

– Jag brukar spela V75 varje vecka för runt 100 till 150 kronor. Men eftersom vi var på plats den här dagen och det var jackpott satsade vi lite extra. Insatsen blev 270 kronor, berättar miljonvinnaren.

Han vidareutvecklar sitt koncept till hur han än en gång lyckades ta hem storkovan.

– Jag har varit mjölkbonde tidigare och då har man ett medlemsnummer när man levererar mjölk. Dessa fem siffror använder jag alltid som utgångsrad när jag spelar V75. De två återstående loppen fyller jag i med de två sista siffrorna i mitt födelsenummer.

– Sedan lägger jag till några egna hästar som jag själv tror på. Vilka lopp jag ska spika i avgör jag från gång till gång.

– Många tycker att man är lite tokig men det gäller att ha sina egna knep. Det var helt makalöst första gången jag vann och att det nu kunde ske igen är ju sanslöst. Det hade jag aldrig haft en tanke på egentligen.

Hur känns det så här en vecka efter vinsten?

– Det känns speciellt, visst gör det de. Det var otroligt, det var lite nervöst i det femte, sjätte och sjunde löpet, det kan jag säga. Det var ju extra kul att vara på plats. Man jublade ju en del, men jag blev alldeles tom först innan jag förstod hur mycket det blev, säger vinnaren till Trav365.

– Det har varit en omtumlande vecka med många gratulationer. Jag försökte få ledigt från mitt jobb men det var så mycket att göra att chefen sa nej. I helgen ska jag i alla fall in titta på en ny bil jag ska köpa. Sedan har vi bokat en Thailands-resa för hela familjen i jul och nyår.

Inför lördagens V75-tävlingar på Åby har den före detta mjölkbonden komponerat ett V75-system till Trav 365:s läsare.

– Bästa spiken i omgången är Continental, tipsar han.

ARTIKELN HANDLAR OM