”Man kan inte lita på Brolin längre”

TRAV

Patrik Sjöberg vann 100 000 kronor på Dagens Dubbel med kompisarna Tomas Brolin och Tomas Johansson.

Därefter har travspelandet inte varit någon succé för den före detta friidrottsstjärnan.

– Jag var på Elitloppet i år för första gången och det var en katastrof, säger Patrik Sjöberg till Trav365.

Foto: ANDERS DEROS

Det var i samband med inspelningen av Mästarnas mästare på Malta som den före detta höjdhopparen Patrik Sjöberg vann 100 000 kronor på Dagens Dubbel med Tomas Brolin och Tomas Johansson. Det var travfrälsta Tomas Brolin som hade tippat systemet och duon har fortsatt att spela en del efteråt.

– Vi har inte vunnit något sedan dess. Man kan inte lita på Brolin längre. Fast jag ligger fortfarande på plus tack vare storvinsten, säger Sjöberg med ett skratt.

Sjöberg blev travbiten efter vinsten och i år var han på Elitloppet.

– Jag var på Elitloppet i år för första gången och det var en katastrof. Det var i och för sig en trevlig kombination med roliga vänner, mat och dryck. Men när jag såg kontoutdraget efter helgen så var det ingen vacker syn. Jag förlorade mycket pengar, säger Patrik Sjöberg

– Jag går inte på trav så jätteofta, men kommer att vara på Elitloppet nästa år. Det var en fantastisk stämning och en härlig folkfest.

Vad gör du om du drar in en storvinst på ett par miljoner på V75?

– Då hade jag köpt ett hus på något trevligt ställe ute i skärgården. Jag har bott många år utomlands och uppskattar Sverige mera nu. Så jag kommer att hålla mig hemma, säger Patrik Sjöberg till Trav365.

ARTIKELN HANDLAR OM