Nybrink: Luring med klaff

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

Två chansspikar i kvällens svåra omgång. I V64-3 har 5 Oktan Zet en passande uppgift. Segern senast togs med mersmak – det är bara att ladda för spets igen. 2 Lewis O.M. i V64-4 borde få vinna snart. Han höll tappert som tvåa på V64 senast och har det bästa läget av de bra hästarna

DAGENS DRAG

5 Bella Hammering (V64-1) gick bra i skymundan senast. Luring med klaff.

5 O.F.V.Dream (V64-2) har tänt till utan skor, vass avslutning senast. 10 Twins Vilda (V64-5) är en tuff dam som långspurtar starkt och kan slå allt. I V64-6 kan 8 Askö Toy slå till. Hon hade mycket sparat senast.

DAGENS AVSLAG

14 Target Hoss (V64-4) har dragit på sig oväntat mycket spel. Hon rundar troligen många men det känns ändå inte som hon sänker allt – det är tuffa hästar hon ska plocka 20 meter

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

2 Somekindacatch (V64-5) har svikit lite på sistone men nu tror jag att det är dags för seger. Hästen rapporteras träna riktigt bra och är visslande snabb ut bakom bilen. I en svår omgång luktar det spets och slut lång väg.

DAGENS DRAG

Trots orutin och hårt motstånd tror jag att 2 Mugger M.M. vinner V64-2 i kväll. Det här är en häst jag är våldsamt förtjust i och nästa år kommer han tillhöra de bättre i kullen. I kväll visar han prov på lite av sin enorma kapacitet.

DAGENS AVSLAG

14 Target Hoss (V64-4) laddas för ett större lopp i Finland om någon vecka och jag är inte säker på att kusken kör offensivt i kväll. Att ta 20 meters tillägg på Solvalla är tufft och hon streckas inte på kupongen.

ARTIKELN HANDLAR OM