Sökes: Ägaren till en miljon kronor

Person vann en miljon på V75 – vägrar ge sig till känna

Foto: Lars Östling
Kulladals spel och tobak drar in miljoner. Kerstin Andersson på bilden arbetar i butiken.
TRAV

Fem dagar har gått sedan en Malmöbo vann över en miljon på V75.

Spelaren hade lämnat in sin kupong på Kulladals spel och tobak – men de har inte sett röken av vinnaren.

– Vi vet inte alls vem det är, säger Christer Larsson i butiken

Lördagens V75-tävlingar på Åbytravet slutade med miljonutdelning runt om i landet. Värdet för sju rätt slutade på strax över 900 000 kronor och 25 system prickade in alla rätt.

Ett av de rätta systemen var inlämnat hos Kulladals spel och tobak i Malmö. Personen hade spelat för 1 000 kronor och och kan hämta ut 1 040 069 kronor.

”Vet inte alls vem det är”

Men trots att fem dagar har gått sedan V75-tävlingarna har vinnaren inte gett sig till känna. Hos Kulladals spel och tobak väntar man med spänning på att personen ska komma in i butiken.

– Det är en kund, vi inte vet vem det är överhuvudtaget. Det är inte någon av de här kända killarna som brukar spela. Vi vet inte alls vem det är. Det är kul att det inte är någon av de här vanliga storspelarna som vinner, säger han.

Enligt honom händer det då och då att vinnare vill vara anonyma.

– En del vill ju aldrig berätta om de har vunnit. Men det är mycket möjligt att vinnaren dyker upp. De måste ha ett vinstbevis för att få ut pengarna, så jag hoppas att personen hämtar vinstbeviset hos oss, säger Christer Larsson.

Kulladals spel och tobak är ett av landets mest framgångsrikaste butiker. I fjol spelade de in 48 miljoner kronor på trav, men i år har det gått tyngre.

– Vi har kanske spelat in omkring 15 miljoner i år, det är mycket sämre i år. Det går upp och ner, spelet går i vågor, säger Christer Larsson.

ARTIKELN HANDLAR OM