Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Ögats drag

Dagens spik

Avd 4 nr 3 Ölve. Är en mycket fartfrylld herre som i kväll gör debut för kallblodskungen Janne Persson. Rapporteras jobba starkt och jag tror att han bara vinner. Är inte ens streckad på 25%, vilket gör att jag går in hårt i kväll. Hoppas att få vinna en hel del "poletter" då jag har en "klar" i stoloppet till V75 på Bergsåker.

Dagens drag

Avd 6 nr 6 Quest for Life.Han har fått två i loppen efter lång vila. Tar hand om ledningen och sedan blir han svårfångad. Att han är streckad på under 15% ser jag som en gåva från högre makter.

Dagens avslag

Avd 1 nr 11 M.T. Anthony. Han har visat kanonform på slutet och körs återigen av Örjan. Men läget gör att jag tror att han får svårt att vinna, då han är effektivast med ett lopp på rulle. Det gör att jag spelar på skräll i kvällens första V65-lopp.

Travögats hemsida

Vill du veta mer om Thomas Öhman? Här hittar du hans tipssida.

Gå in på www.travogat.se och läs mer.

ARTIKELN HANDLAR OM