Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 2 nr 3 I´m Gotthard. Även i går gick Ögats spelförslag in och gav över 25000 tillbaka. Vilket innebär att vi fått över 166000 på våra spelförslag de senaste åtta dagarna. Hoppas att några av er har varit med och vunnit. I kväll spikar jag läckre I´m Gotthard. Jag tror att han är på väg att utvecklats mot något stort och kan inte se honom "bränna" den här straffsparken.

Dagens drag:

Avd 6 nr 1 Lewis O.M. Han har ruggigt fina fartresurser och får han ligga still i det längsta kan han vinna trots att det i kväll är comeback efter en tids vila. Att han är streckad på under 10% gör mig lite extra spelsugen.

Dagens avslag:

Avd 1 nr 7 Venise Launcher.Hon var inte bra senast och hon är i ärlighetens namn ingen stjärna. Att hon från ett dåligt spår är stor favorit är ett rent skämt. Jag kommer inte ens att strecka för henne utan spelar på att det skräller i den första avdelningen.

ARTIKELN HANDLAR OM