Skoglund: Han blåste spelarna

TRAV

Arne Andersson låg lågt inför loppet angående sin häst Stamping.

Hästen vann det tuffa loppet lätt och efteråt avslöjande tränaren att han innerst inne trodde på seger.

Det fick programledaren i TV4, Patric Skoglund, att reagera.

– Han blåste alla V75-spelare, säger han i direktsändning.

Foto: Kanal75
Patric Skoglund.

Tränaren till V75-vinnaren Stamping, Arne Andersson, låg inför lördagens start mycket lågt angående sin häst chanser att vinna loppet. Tongångarna gick runt att det skulle bli tufft att vinna, hästen hade stått över jobb och så vidare. Men någon avsaknad av träning visade inte kallblodet upp i loppet. Hästen krossade konkurrenterna från utvändigt ledaren – och vann enkelt. Efter loppet intervjuades tränare av TV4, och då avslöjade han det här:

– Personligen så trodde jag att han skulle vinna. Jag var till Bollnäs med honom i tisdags och de som såg honom då var nog tvungna att spela en slant på honom i dag, sa Andersson och syftade på att hästen hade jobbat mycket bra.

”Lägre en en sjunken ubåt”

De uttalandet fick programledaren i TV4:s direktsändning, Patric Skoglund att reagera och gav dvärgen "Prosit" till tränaren.

– Jag ger dvärgen Prosit till Stampings tränare, Arne Andersson, som låg lägre än en sjunken ubåt angående Stamping inför loppet. Han blåste alla V75-spelare. Men grattis till kretsen kring hästen.

Andersson låg mycket lågt angående hästens chanser i många olika media, men något som kan vara till tränarens försvar är intervjun i fredagens Sportbladet. Där sade han så här:

”Det är inte mycket att prata om. Det blir svårt den här gången. Kändes faktiskt riktigt bra i sista jobbet. Jag hoppas att vi är med bland de fem första”.

ARTIKELN HANDLAR OM