TV4-experten: Så blir du en vinnare i kväll

Foto: KANAl75
TRAV

16 lopp under sex timmar.

Dagen på Solvalla blir rekordlång – här är de bästa knepen för att vinna pengar i kväll.

– Spela flerkupong, det kommer bli många favoritvinster, säger Ralf Vadsmo.

Solvalla bjuder på en rekordlång dag och kväll när banan kör 16 lopp under sex timmar. Förutom V64 avgörs ytterligare tio lopp och det är bara att välja och vraka bland alla spelformer. Samtliga lopp är semifinaler till Breeders Crown för de tre- och fyraåriga hästarna.

TV4-profilen Ralf Vadsmo är en erkänt duktig spelare och bjuder här på sina bästa knep. Ska man tro honom blir det många favoritsegrar i kväll.

– Favoriten brukar bli släppt till ledningen och de andra siktar på att komma med i finalen där bakom. Ofta får favoriten bestämma tempot i sådana här lopp och jag tror att det blir en favoritomgång, säger Vadsmo.

Tipset: Spela flerkupong

Ralf Vadsmo kommer själv inte spela i kväll – men rekommenderar Trav365:s läsare att spela flerkuponger.

– Det är nog läge att göra ett mindre system och ta det gånger tio och bara för sex rätt, då har man 25 lappar. Det tycker jag låter bra eftersom det är stor chans att minst tre favoriter vinner. Jag skulle bli jätteförvånad om det blev hög utdelning.

Har du någon vinnare att bjuda på?

– Copy Tooma (V64-5) spurtade bra senast. Han har ett bra läge och formstark kusk, allt passar perfekt. Den kan nog vinna, säger Ralf Vadsmo till Trav365.

ARTIKELN HANDLAR OM