Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 1 nr 7 Sir Remington. Han har sett smällfin ut i tuffa guldlopp på slutet. Nu möter han ett klart enklare motstånd. Han gynnas dessutom av att det är få hästar med i loppet. Jag är övertygad om att han blåser förbi konkurrenterna till slut. En bra spik att inleda en öppen omgång med.

Dagens drag:

Avd 5 nr 1 Goldcrest. Han har visat kanonform en längre tid och att han vann senast var välförtjänt. Från detta perfekta läge tror jag att han tar andra raka segern.

Dagens avslag:

Avd 4 nr 3 Hazard Brodde. Han är "alltid" hårt streckad men det är sällan han levererar. Jag tror inte att det kommer att gå så mycket bättre i kväll. Jag ser honom som omgångens klart sämsta favorit.