Nybrink: Formen är kraftigt på väg uppåt

Nybrinks tips

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS DRAG

4 Victoria Sisu (V64-1) är speedig som få och bör få en snäll resa. Kan vara dags för henne nu. 7 Ladies Man (V64-2) måste ha bra vinstchans. Han är stark och tål tuffa upplägg. Formen är kraftigt på väg uppåt. 3 Miss Juliana (V64-4) hängde med fint senast och visade fortsatt knallform. Passas!

DAGENS DRAG

9 Highlight Brizard i V64-5 har varit grymt bra på slutet och jag är helt inne på att han krossar även det här gänget. Han går troligen barfota runt om och då blir han extra bra. 2 Hot Pot (V64-3) chansspikas. Han spurtade vasst i både försök och final senast och körs av smygarkungen Kihlström.

DAGENS AVSLAG

2 Västerbo Voyage (V64-4) är hårt spelad och det är nog mest i brist på annat. Det här är ingen stjärna även om senaste loppet säkert satt fram henne i form. Som klar favorit är hon ointressant.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

5 Flea Southwind (V64-1) gör jämna och ­fina prestationer hela tiden. Är snabb från start och spetschansen får ses som mycket god. Väl i ledningen ser jag ingen som kan utmana Per Lennartssons häst. En vettig spik.

DAGENS DRAG

13 Natural Wonder (V64-6) gjorde ett riktigt starkt lopp senast och visade bra form. Står lite svårt till nu men med rätt ryggar fäller han många. Kanske alla. 5 Lichi (V64-3) värmde bra senast och står inför en intressant uppgift. Streckas tidigt.

DAGENS AVSLAG

2 Västerbo Voyage

(V64-4) är inte så tokig men möter nu tuffare motstånd än vad hon är van vid. Tar troligtvis hand om ledningen men trots det tror jag inte att hon vinner. Räknas i ett öppet lopp men ingen stark favorit.

ARTIKELN HANDLAR OM