Butiken: Har vi vunnit miljoner?

Vann miljonvinst tack vare Harry Boy – visste inte om vinsten

Foto: Kanal 75
Spelaren satsade 96 kronor på Harry Boy och kan nu hämta ut nästan en miljon kronor.
TRAV

Spelaren hos Trafikkiosken i Lessebo satsade 96 kronor på Harry Boy och vann nästan en miljon kronor.

För butiken kom vinsten som en glad överraskning på torsdag morgon.

– Var det här? Jag läste om det på internet, säger Pia Eriksson i butiken.

Onsdagens V64-tävlingar på Solvalla slutade med både skrällar och favoriter. Endast 13 system prickade in alla rätt och värdet slutade på över 900 000 kronor.

En av spelarna som nu är miljonär hade lämnat in en Harry Boy för 96 kronor hos Trafikkiosken i Lessebo. Han eller hon är nu 953 439 kronor rikare.

När Trav365 når butiken på torsdag morgon kommer vinsten som en riktig överraskning.

– Var det här? Jag läste om det på internet, men jag såg aldrig att det var här. Vi har ännu inte fått det bekräftat så jag vet ingenting, säger Pia Eriksson i butiken.

”Väldigt anonymt”

– Men gud vad kul, vad glad jag blir. Vi hade en person som vann två miljoner på lotto här för ett år sedan. Vi har inte en aning om vem det var då. Jag tror att vinnaren hade spelat med spelkort. Vi fick aldrig reda på vem det var, det var väldigt anonymt. Men man gissar ju alltid vem det kan vara.

Lessebo är en litet brukssamhälle mellan Växjö och Kalmar, hela kommunen har omkring 8 000 invånare. Pia Eriksson i butiken har ingen aning om vem vinnaren kan vara.

– Vi har så pass många som spelare så jag vet inte vem det kan vara.

Anita Einarsson, som äger kiosken, blir även hon glatt överraskad.

– Vilken röta. Vi hade ingen aning om det här. Vad roligt. Jag vet inte alls vem det här kan vara. Många av våra kunder spelar Harry Boy, men jag hoppas att det är någon från orten ,säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM