Vann 67 miljoner kr – tävla om hans system

TRAV

För ett år sedan blev han ensam med alla rätt på V75 och vann han 67 miljoner.

Nu bjuder miljonvinnaren på ett unikt system som du har chans att vinna.

– Mitt tips är att våga chansa. Om du spelar för att vinna i längden och inte en småslant ibland så måste man våga chansa, berättar den anonyme mannen.

Det var för nästan exakt ett år sedan, vid tävlingarna på Axevalla i slutet av februari, som 30-åringen från västkusten blev ensam med alla rätt på V75 och vann den otroliga summan 67,3 miljoner kronor. Vinsten var och är fortfarande den största vinsten någonsin på trav.

Mannen har valt att vara anonym efter vinsten, men var med i en chatt med Trav365:s läsare efter sin vinst.

– Jag lever inte speciellt annorlunda. Jag lever inte annorlunda ännu i alla fall. Jag har inte hunnit så mycket ännu, jag har beställt en bil men inte fått den än. Jag ska dra iväg på en resa med 20 kompisar en vecka efter Elitloppet, berättade han i chatten.

”Våga chansa”

På lördag avgörs V75 på Axevalla igen och en ny chans till miljoner. Inför omgången bjuder mannen på sina bästa tips för att bli rik på trav och dessutom har du chansen att vinna en andel i hans system.

– Våga chansa. Om du spelar för att vinna i längden och inte en småslant ibland, så måste man våga chansa. Om du tror mycket på en skräll - våga spika. Om du inte alls har feeling för en favorit - våga då ta bort denne. Att våga chansa är ännu viktigare om man spelar för en mindre slant. Då behöver man "skoja till" systemet lite så att man kommer ikapp de större systemen, berättar han för Trav365.

Spikar Stig H:s häst

Hans bästa spik är Stig H Johanssons Steel Pepper.

– Hästarna invändigt kan inte öppna speciellt snabbt så det är stor risk/chans att Erik smärtfritt kommer till ledningen. Jag hittar ingen i fältet som verkar intresserad av att trycka upp tempot i loppet och då blir det ett billigt lopp för favoriten som inte borde ha några problem att gå undan till slut, säger han.

Hans andra spik och miljondrag är Blueberrysky i V75-2.

– Det har varit småskrik på hästen i de senaste V75-starterna, men nu verkar spelarna ha tröttnat efter att han har galopperat i dessa starter. Tycker att det finns mycket som talar för honom denna gång. Veijo har form på stallet, bättre distans, mycket gynnad av det långa upploppet och han gick väldigt bra enda gången han startat på veckans bana Axevalla (för fyra starter sedan, rykande avslutning efter sen lucka). Kommer nog bli streckad på ungefär 10 procent. En chansspik naturligtvis, men sätter man en sådan spik får man genast ett stort försprång gentemot de andra systemen som man spelar emot, säger han till Trav365.

Du som Plus-kund har chans att vinna en av fem andelar i miljonvinnarens system.

Mer information om plus hittar du här.

FAKTA

Här är 67-miljonersvinnarens system

V75-1: 5 Steel Pepper

V75-2. 10 Blueberrysky

V75-3. 3, 5, 6, 7, 9

V75-4. 1, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 12

V75-5. 1, 6, 9, 10, 15

V75-6. 1, 2, 3, 10, 11

V75- 7. 6, 8