Nu kan du bli hästägare – med idrottsstjärnorna

Bli hästägare tillsammans med Sjöberg och Brolin

TRAV

Nu kan du bli hästägare tillsammans med Tomas Brolin och Patrik Sjöberg.

Ett tiotal andelar finns kvar i hästen O.F.V Princess.

– Vi vill få in nytt folk i travet, säger tränaren Henrik Larsson.

Bröderna Henrik och Fredrik B Larssons nya projekt är andelshästen O.F.V Princess. För en engångssumma kan du köpa en andel i hästen och bli delägare med flera idrottsmän. Bland annat har idrottsmän som Tomas Brolin, Patrik Sjöberg, Kenta Nilsson, Tony Mårtensson och Jonas Björkman köpt in sig i det treåriga stoet.

”Nytt folk”

– Det är ett välstammat sto som kommer starta inom några månader. Tanken är att få in nytt folk i travet. Man betalar en engångssumma på 4 500 kronor, med det här konceptet får du tre fester. En fest på Tomas Brolins ställe Undici med trerätters middag, en dag här på Erikssund där man får köra häst. Kvällen avslutas med en grillfest. Sedan ska vi även ha ett event på Solvalla så att delägarna får se stallbacken från insidan. Vi har ett stort hästägarrum, ett VIP-rum där vi kommer vara, berättar hästens tränare Henrik Larsson.

Få andelar kvar

Intresset för att vara med i hästen har varit stort och nu finns bara några andelar kvar. Deadline för att vara med i hästen är 19 mars då det nya hästägarna har kick off på Undici.

– Vi börjar närma oss slutet, vi har sålt 80-90 andelar av 100.

Efter ett år får varje delägare ta beslut om de vill fortsätta vara med på hästen.

– Vill de avsluta så får de en 100-del av prispengarna. Vill de fortsätta så delar de på fortsatta kostnader.