Hittat miljonskrällar – tre veckor i rad

Foto: KANAL75/ATG-PLAY
TRAV

Han har satt sina drag till höga odds de senaste tre veckorna.

Nu bjuder Bosse Lundqvist på tidiga tips till V75.

– Viola Silas är en favorit i fara, hon kan få problem, säger han.

Bosse Lundqvist är en mycket rutinerad travspelare som dragit in flera högvinster under sina år som travexpert. Varje fredag är Lundqvist med i Sportbladets miljonklubben där han bjuder på sina hetaste tips. Och under de senaste veckorna har han gjort succé. Stor succé.

Tre vinnare – till superodds

Tre veckor i rad har hans drag vunnit till fina odds. Lundqvist har varnat för Stamping, Nursery Rhyme och Nanny Fine som samtliga betalat över tio gånger i odds. Nanny Fine vann den sista V75-avdelningen i lördags och var helt bortglömd av spelarna.

– Det har gått riktigt bra och det är roligt. Nanny Fine gick jag in kollade på i arkivet och den har gått bra på sistone. Jag visste att det skulle gå fort till en början så den var inte så svårt. Travöga och rutin gör att det gått så bra, säger Lundqvist.

Har du vunnit något själv på dina skrällvinnare?

– Nog har jag fått in några kronor men jag har inte satt några egna V75:or eller så. Man är en idiot, jag trodde mycket på Yield Boko i lördags och sedan Nanny Fine. Den dubbeln skulle man haft till 69 gånger pengarna.

”Många som tackat mig”

Efter succén har Lundqvist fått beröm av läsare.

– Det är det absolut roligaste. Det är många som varit med på noterna, det kan jag säga. Det är många som tackat mig och det är bra gensvar vilket är kul.

Nu när du har toppform vill vi ha tips till V75, hur ser omgången ut?

– Jag tror att Viola Silas lever farligt mot Stepping Space. I Breeders Crown brukar det kunna bli några riktiga superskrällar. En del av hästarna har haft långa och hårda säsonger. Det är en tumregler att det brukar smälla rejält, säger Bosse Lundqvist.

ARTIKELN HANDLAR OM