Superlopp på V75 – inga livelopp i TV4

Foto: ALN
TRAV

Nu är det slut på Vinnare V75 live i TV4.

I samband med helgens superlopp Sundbyholmstravet tar programmet säsongsuppehåll.

– Vi går tillbaka till ”Vinter-vinnare”. Det är vanliga Vinnare V75 från klockan 18.00 till 19.00 på lördagarna, berättar Stefan Serrander på OTW som producerar Vinnare V75.

Förra lördagens Vinnare V75 live i TV4 och TV4 Plus var det sista programmet på ett bra tag. Nu tar livesändningarna uppehåll och är tillbaka i vår. Nu får tittarna vänta och se loppen på kvällen i TV4.

– Vi går tillbaka till ”vintervinnare”. Det är vanliga Vinnare V75 från klockan 18.00 till 19.00 på lördagarna. Det händer inte så mycket nytt nu de första programmen. Det kommer vara en reporter, en programledare och kommentatorer. Vi har haft ett analysverktyg i höst och det kommer vi att använda även nu. I december kommer vi att ta in kuskar som får berätta sitt bästa minne under året som gått, berättar Stefan Serrander.

Vilka har hand om lördagens sändning?

– På lördag är det Åsa Elmroth, Johan Edlund och Daniel Olsson. Åsa blir reporter och programledare. Det här första programmet är speciellt eftersom det är så mycket bra lopp. Av den anledningen gör vi inte så mycket speciellt, utan vi fokuserar på loppen, berättar han.

Först i vår är Vinnare V75 live med direktsända lopp tillbaka i TV4.

– Jag vet inte om det är bestämt vilket datum det blir. Sedan har OTW bara kontrakt fram till nyår så vi vet inte hur det blir. Men de sista åren har direktsändningarna börjat igen i början av mars, berättar Stefan Serrander.

ARTIKELN HANDLAR OM