Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 2 nr 1 Guli Järven. I lördags var det svårt på V75 och det är bara att lyfta på hatten till den spelaren som fick alla rätt. Till Momarken har jag redan kommit igång med pluggandet och har hittat en riktig godbit som kommer att spikas. Även till jackpotten på Valla i morgon har vi fått in ett par riktigt bra rapporter. Kvällens V65-omgång ser på förhand mycket tråkig ut och jag spelar bara en liten "lapp". Mitt bästa spikförslag är Guli Järven som är ett par klasser bättre än konkurrenterna.

Dagens drag:

Avd 5 nr 6 Liitle Rainbow. Om megafavoriten 1 Amour Ami inte har någon bra dag (vilket händer titt som tätt) tror jag att Little Rainbow vinner loppet.

Dagens avslag:

Avd 3 nr 1 Amiral d´Inverne. Jag blev inte imponerad av honom senast och han måste vara mycket bättre för att vinna här.