Här får 34 personer dela på 1,5 miljoner

Foto: atg
TRAV

Här vann de mest i Sverige på V75.

Coop Extra i Sunne tog hjälp av Harry Boy och vann 1,5 miljoner kronor.

– Det är riktigt roligt, säger Ulla Olsson i butiken när Trav365 ringer på lördagskvällen.

V75 fortsätter att pumpa ut miljoner i Sverige. Under lördagen var det dags igen. Utdelningen på V75 blev 418 587 kronor, den raden klarade 40 kuponger. Nio av dessa fick mer än en miljon kronor.

Mest i hela Sverige vann Coop Extra i Sunne. Där hade de tagit hjälp av Harry Boy för att bena ut omgången. Det skulle visa sig vara lyckat och den totala vinsten blev över 1,5 miljoner kronor som 34 personer får dela på. Värde per andel blir runt 45 000 kronor. En hyfsad återbäring på en satsad 50 lapp, som andelarna kostade.

– Det är riktigt roligt, säger Ulla Olsson i affären.

– Vi har spelat i många år men aldrig vunnit så här stort, så det är roligt.

Hade du en egen andel?

– Nej, det hade jag inte. Men jag är glad för de som har köpt en andel, det är jag verkligen, säger hon.

Hur ska ni fira det här?

– Det kanske får bli tårta på måndag.

”Flest miljonvinnare”

Sex av kupongerna med miljonutdelning var inlämnade på atg.se. Ett av systemen var inlämnat på Lyckhörnan i Linköping. Där vann någon spelare 1 046 467 kronor, insatsen för över 1000 kronor. En spelare hos Direkten i Piteå fick också anledning att jubla extra mycket. Han eller hon hade och satsat över en 1000 kronor och belönas med 1 046 467 kronor. I och med de nio nya mljonvinsterna har V75 skapat 195 ny miljonvinnare i år. 175 i Sverige (inte långt från rekordet på 177) och 20 stycken utomlands.

– Återigen spred V75 stora pengar över landet och V75 bekräftar sin ställning som spelet som ger flest miljonvinnare säger Kent Öhlander, Försäljnings- och Marknadsdirektör ATG.

ARTIKELN HANDLAR OM