Nybrink: Väljer att spika Berghs löfte

Se dagens bästa travspel.

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

6 Russel Hill (V64-6) är en ren flygmaskin som återkommer efter en kortare paus. Senast svek han men nu är han uppfräschad. Han öppnar alltid blixtsnabbt bakom bilen och allt talar för tidig spets. Sen får han svårt att förlora, även om motståndet är tufft. Att Björn Goop kör är ett plus.

DAGENS DRAG

8 Omelette (V64-3) är jag imponerad av. Hon har visat hög kapacitet i de tre senaste starterna och även om läget avskräcker väljer att spika Robert Berghs löfte. Värsta konkurrenten har tolftespår. 10 Merriment (V64-4) var ruskigt stark vid segern senast och kan mycket väl krossa allt igen.

DAGENS AVSLAG

2 Casino Chip (V64-5) höll undan med ett nödrop från ledningen som stor favorit i ett DD-lopp senast och känns inte som någon stark favorit nu heller. Spetsar säkert igen men honom jobbar vi bort.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

9 Select Yankee (V64-6) spurtade kanonbra senast bakom äldre konkurrenter. Möter nu jämnåriga hästar och han har tidigare visat sig duga mycket bra mot den här typen av motstånd.

Jättebra chans trots spåret och jag spikar.

DAGENS DRAG

5 Salinity (V64-4) har sett strålande ut inför loppen på sistone men gjort bort sig med galopp. Är osäker men skulle han sköta sig är det en toppchans.

6 Isabella Kemp (V64-3) är en fin häst. Segerstrider med rätt resa.

DAGENS AVSLAG

2 Sahara C.Four (V64-1) är en bra häst i grunden men formen är ett stort frågetecken. Hästen agerade mycket svagt senast efter vila och jag är tveksam till om han redan kan vinna. Jag står över honom denna gång.

ARTIKELN HANDLAR OM