”Mer krut i benen”

Se dagens bästa travspel.

TRAV

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Tog ni betalt på den klara i går? 6,44 på Agge the Bomber. 1,50 på Västerås i allsvenskan är inte samma höga odds men det känns bombsäkert. Tingsryd fick på nöten av Sundsvall i onsdags och fortsätter sin roadtrip med ­ytterligare en förlust. V65-1 vinner 3 Strong Boy D.E., spets och slut.

DAGENS DRAG

Jag vet inte vilken taktik Micke Stjernström kommer att välja med 1 Moon Night i V65-5, DD-1, han kan spetsa eller släppa till 6 Luringen Palema. Moon Nights rad är inte så rolig men kolla spåren de tre senaste starterna. Ett lopp i kroppen efter en kort paus borde ge mer krut i benen.

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

3 Strong Boy D.E. (V65-1) har en straffspark sedan Intoxicated blivit struken. Satt fast med rubbet ­senast i comebacken och leder runt om utan problem. 10 Caliber T.T. (V65-2) har kalasform och höll strålande från dödens senast. Rundar allt felfri.

DAGENS DRAG

5 Classy Tooma (V65-6) var mycket bra senast då han rundade till seger trots galopp. Står bra till här och kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede. Ingen på start lär svara och då ska vinstchansen vara mycket god. Har ­visat tidigare att han gillar lång ­distans.

DAGENS AVSLAG

6 Luringen Palema (V65-5) har visserligen toppform men det ”står i programmet” att han får positionsproblem. Klaus Kern släpper aldrig frivilligt med startkatapulten 5 Isalus och frågan är om Luringen mäktar med ännu en tuff resa?

ARTIKELN HANDLAR OM