– Toppchans och given spik

Se dagens bästa travspel.

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

2 Neo Holmsminde (V65-1) satt fast med mycket krafter sparade i ett rövargäng senast på V75 och möter i stort sett ingen­ting nu. Bra chans. 5 Soliders Memory (V65-5) har visat härlig form, vann lätt i spets senast och nu blir det dessutom barfota runt om. Toppchans och given spik på dubbeln

DAGENS DRAG

1 Nesmil Hanover (V65-6) är tränare Steen Juul inne på. Bra häst med fint läge, jag ryggar. 3 Athena Rich (V4-1) fick chansen sent senast och sköt vasst över mål. Hon får en ny smygare och kan absolut skrälla. 5 Pure Elite (V4-2) är draget på lunchdubbeln. Det ser ut som spets och slut, hämta ut.

DAGENS AVSLAG

7 Maestoso (V65-6) har normalt sett jättechans. Men voltstart har han aldrig provat (!) och när tränaren dessutom säger att han var sämre i sista jobbet i torsdags vädrar jag en favorit i fara.

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

2 Neo Holmsminde (V65-1) satt fast med krafter kvar bakom Yield Boko och ­Noras Bean i V75:s jubileumslopp senast. Han såg jättefin ut och hade förmodligen ­vunnit med lucka. Steen Juuls klassige femåring sprudlar av form och det här gänget slår han från perfekt läge.

DAGENS DRAG

6 Twigs Tarzan (V65-2) gjorde ett starkt intryck ­senast då han sänkte ­ledaren från dödens. Han hade varit ifrån inför den starten och torde gå framåt ytterligare med loppet i kroppen. Den långa distansen passar perfekt och Stefan Persson har form på stallet.

DAGENS AVSLAG

2 Jake Face (V65-2) var tvåa i ett skräplopp på Åby senast och har dessförinnan haft turen på sin sida. Har inte visat någon startsnabb­het och riskerar att få göra jobbet. Blir hårt betrodd men jag tror inte att han slår mitt drag.

ARTIKELN HANDLAR OM