Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Ögats drag

Dagens spik

Avd 1 nr 7 Bengt Eme. Han har visat toppform på slutet och det finns inget som talar för att han skulle vara sämre nu. I en svår omgång är det härligt att inleda med en "klar" spik.

Dagens drag

Avd 3 nr 9 Clever Lybro. I ett mycket svag lopp tror jag en hel del på Clever Lybro som fastnade med gott om sparade krafter senast i ett klart tuffare sällskap än kvällens. Jag ser honom som omgångens allra bästa förslag till rensare.

Dagens avslag

Avd 6 nr 7 Regent Royal. Han har varit bra en gång i tiden men har nu passerat bäst före datum. Skulle bli mycket förvånad om han vann i kväll även om motståndet med få undantag är lika trötta som han är.

ARTIKELN HANDLAR OM