Spelet som delat ut över en halv miljard

TRAV

Över en halv miljard kronor har delats ut hittills i år.

Spelet V75 fortsätter att göra svenskar runt om i landet löjligt rika.

– Det är världens bästa spel, säger Kristofer Axén, som vunnit miljoner på spelformen.

Foto: kanal75

175 nya miljonvinnare hittills i år – i Sverige. 195 totalt om man räknar med alla vinnare, även de utomlands. V75 är på väg mot ett rekordår.

– V75 bekräftar sin ställning som spelet som ger flest miljonvinnare säger Kent Öhlander, Försäljnings- och Marknadsdirektör ATG.

Om man räknar ihop alla miljonvinster på V75 under året kommer man fram till att över 500 miljoner kronor har delats ut.

– 65 procent av all omsättning på V75 delas ut till spelarna oavsett om det är jackpott eller inte. Blir det jackpott delas pengarna ut nästa omgång, säger ATG:s pr-chef Hasse Svennehed.

Vann 11,4 miljoner – dagen innan julafton

I februari i år kom den miljonvinsten som drar upp den totala utdelningen kraftigt. Då vann en man från västkusten hela 67 miljoner kronor, den största vinsten någonsin på travspel i Sverige. Den spelaren har valt att vara anonym.

En annan som vunnit stort på just V75 är Kristofer Axén, 21. Han vann 11,4 miljoner kronor dagen innan julafton förra året. Nu hyllar han spelformen V75.

– Det är roligt och är man påläst kan man vinna mycket pengar. Det är världens bästa spel, säger Kristofer Axén.

Detta är bara miljonvinster på V75. Spelformen har delat ut mer pengar, men i denna lista är bara miljonvinsterna sammanräknade.

Alla miljonvinster:

ARTIKELN HANDLAR OM