”Han var sämre än min flickvän”

Foto: KANAl75
TRAV

Mohammed Malla utklassade sin antagonist Micke Nybrink i DD-mästaren.

Något som han redan innan tävlingen tog som en självklarhet.

– Jag spöar honom varje gång. Det var skönt att ta ner honom på jorden, säger Malla med ett skratt.

Mohammed Malla tog hem expertligan i DD-mästaren och krossade Micke Nybrink. När sista dagen var avklarad hade Malla kvar 4 816 kronor på sitt konto, Nybrink däremot spelade bort allt och var black.

”Jag levererar”

Efter segern är Malla nu nöjd över att ha besegrat Nybrink.

– Det är som det alltid är med mig. Det är inte bara snack utan jag levererar också. Det är klart att det är kul att vinna expertligan men jag hade hellre varit längre fram i hela tävlingen. Jag hade min strategi i början men när jag såg att många vann mycket så var man tvungen att börja spela efter höga odds. Man låg som en krypskytt och väntade på rätt tillfälle. Men det var svårt, riktigt svårt.

Hur känns det att vinna över Nybrink?

– Det var lätt, redan efter två dagar började Nybrink skämta bort det, surrade om att hoppa bungingjump och så. Men tyvärr Nybrink, jag vann. Skämt å sido så är det roligt att slå Nybrink, men även han är duktig. Vi håller på och skojar lite med varandra hela tiden. Micke tål att man skojar med honom, vi har en bra personkemi.

Är du stolt?

– Stolt vet jag inte, när man vet att man slår en motståndare varje dag kanske det inte är så lätt att vara stolt. Min flickvän slog honom till och med…

Vad var skönast, att vinna expertligan eller att slå Nybrink?

– Det är nog målfoto, men det var viktigt att ta ner Nybrink på jorden för han trodde att han var landets bästa spelare. Han har gratulerat mig, det är en bra kille och vi har inga hard feelings mellan oss.

Kommer du fira?

– Jag ska bjuda ut Nybrink på middag och trösta honom lite med en spelskola. Då ska jag lära honom hur en riktig travspelare lägger upp det hela, jag hoppas det ska göra honom lite bättre, säger Mohammed Malla.

ARTIKELN HANDLAR OM